Home
Wat?
Hoe?
Ervaringen
Wie?
Blog
Data
Alet is zeer sterk, geaard en present gedurende de coaching. Dat geeft een sterk gevoel van veiligheid en ruimte; beide zijn nodig voor een succesvolle transformatie en voltooiing van het innerlijke proces. Ik heb door de jaren heen veel therapeuten ontmoet die eenvoudigweg mijn energie niet konden houden en het proces van verandering niet konden ondersteunen en Alet kon dat. Zij is goed afgestemd en dringt niet ongevraagd je ruimte binnen; dat geeft een gevoel van veiligheid en weerspiegelt respect voor privacy. Alet heeft een geweldig talent om te zien welke elementen van een proces aandacht verdienen en wat in alle rust aan de cliŽnt zelf kan worden overgelaten. Dankzij dat bewustzijn kan ze in de sessie zo koers zetten en houden dat de cliŽnt in een moeiteloze flow het bedoelde resultaat bereikt. Ze is geduldig, aandachtig en voortdurend present, ze gidst op heel passende wijze en geeft haar feedback op de juiste momenten. Voor mijn eigen proces vond ik haar down-to-earth aanpak, haar tact en haar respect voor het proces van zeer grote waarde.

A.K.

Ik vind het heel fijn dat er bij de circles een facilitator is, Alet. Ik ben regelmatig weer onder de indruk over hoe goed zij de groep kan aanvoelen en de juiste vragen weet te stellen en zie het faciliteren echt als een kunst!

B.S.

Alet weet op een integere en oprechte manier processen te begeleiden tijdens een Heart Intelligence bijeenkomst. Ze is in staat om zich af te stemmen op de behoefte van de groep en te bepalen wat er in het moment nodig is en hieraan sturing te geven. Maar wat mij het meest aanspreekt in de werkwijze van Alet is dat ze zowel begeleider als deelnemer is en ze zichzelf hierdoor kwetsbaar op durft te stellen. Het tonen van deze kwetsbaarheid leidt tot meer openheid en een bereidheid om dieper te durven kijken bij de deelnemers.

G.B.


MEER ERVARINGEN MET ONS WERK
Wil je meer informatie over de verschillende vormen van coaching en onze workshops voor groepen?

KLIK DAN HIER!