Home
Wat?
Hoe?
Ervaringen
Wie?
Blog
DataHet meest opvallende dat me trof toen ik Thomas voor het eerst ontmoette, was zijn kalme alertheid die mijn eigen alertheid en nieuwsgierigheid aanwakkerde. Hij is een en al respect- en liefdevolle aandacht. Hij is buitengewoon present. Zijn benadering is vriendelijk en welwillend en heeft tegelijkertijd focus. Zijn zorgzame presentie is voortdurend tastbaar. In Thomasí aanwezigheid voel ik me veilig, gevoeld, gezien, gehoord, begrepen en volledig geaccepteerd; maar nog meer dan dat voel ik me door Thomas grootser gezien dan ik mezelf kan zien. Dat heb ik hem ook voor anderen zien doen. Dat prikkelt mijn verlangen te groeien om zijn versie van mij te evenaren en te realiseren. Wat hij in me ziet, bevalt me uitermate. Ik waardeer Thomas als een eerste klas coach en mentor en als een fijn mens. Ik wil hem aan iedereen die oprecht ernaar streeft zin te geven aan zichzelf en welk aspect van zín leven dan ook aanbevelen. Werken met Thomas brengt je hoe dan ook tot ontdekkingen en geeft voldoening en beloning.

D.S.

Wanneer Thomas naar me kijkt, heb ik het gevoel dat hij dwars door me heen kijkt. Soms is die penetrerende blik ongemakkelijk en zelfs scherp, omdat hij wil dat je de waarheid openlegt en dat is soms angstig, maar meestal is zín blik kalmerend, vriendelijk en liefdevol. Wanneer hij het allerbeste uit je probeert te krijgen, voel je je nog steeds gesteund en veilig. Thomas is ťťn van de beste leraren die ik ooit ben tegengekomen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling en ik zou me zonder enige aarzeling bij hem aansluiten omdat ik weet dat ik op de reis veel zal leren en beleven.

B.B.

Bij de Heart Intelligence trainingen leer je echt letterlijk te voelen wat je zelf wilt en waar je blij van wordt. Thomas weet een veilige omgeving te creŽren waardoor je ook echt bij je eigen gevoel kan komen.

S.A.


MEER ERVARINGEN MET ONS WERK
Wil je meer informatie over de verschillende vormen van coaching en onze workshops voor groepen?

KLIK DAN HIER!